Home > Socket Error > Socket Error Sickbeard

Socket Error Sickbeard

dakhdakh commented Mar 22, 2015 If it helps in any way, there are a few threads in the SABnzb forums about this issue, e.g. In my case, sabnzbd is at 8081, sickbeard is at 8082... My real job is software development, so I'd like to diff your changes to mine (and probably branch from you) and a changelog would help out a lot :) (Or keep This is the contents of the log that is produced & displayed by SAB: Code: [Select]Loading config from /mnt/disk/extra/.sabnzbd/scripts/autoProcessTV.cfg
Opening URL: http://0.0.0.0:8082/home/postprocess/processEpisode?nzbName=Top.Gear.US.S03E08.REAL.720p.HDTV.x264-DHD.nzb.nzb&quiet=1&dir=%2Fmnt%2Fuser%2FTV%2FTop.Gear.US.S03E08.REAL.720p.HDTV.x264-DHD.nzb
Unable to open URL: [Errno socket error] [Errno 111] Check This Out

you can instruct sabnzbd to do the postprocessing, so it places the file in the right folder. In a PuTTy session, "ls -la" shows the file name in green, with a "*" as the last character. Sign In with Plex Sign In Register Categories Recent Discussions Unanswered Best Of... Any other bits of config info that would be helpful for someone who knew what he was doing?TIA! http://www.sickbeard.com/forums/viewtopic.php?f=4&t=5418

Feed could be malformed or could be router needs bouncing. So, cd into nzbToMedia, then git checkout dev git pull Steggl commented Feb 25, 2014 Ah, OK, I see. not a destinationunRAID Server Pro version: 6.1.9 daniel.boone Sr. Thanks! 0 Comments jasondazed Posts: 16Members, Plex Pass Plex Pass February 2013 For what it's worth, the problem seems to have resolved itself.

  • Check to see if the default listening address is 0.0.0.0.
  • I will test it.
  • Logged jowi Hero Member Posts: 836 Re: SAB & SB almost working together « Reply #10 on: February 04, 2013, 11:07:53 PM » Quote from: FreeMan on February 04, 2013, 08:15:02
  • Please login or register.Did you miss your activation email? 1 Hour 1 Day 1 Week 1 Month Forever Login with username, password and session length Home Help Search Login Register
  • fixes #247">make naming consistent.

fixes #247 0093ad2 Prinz23 commented Jan 27, 2014 Thanks. This is true, because I run couchpotato on that port. I'm in a similar situation as those that run localhost https, but have an outward facing, properly signed cert for my outside accessible URL. I've often see Mozilla's certificates used.

Sick Beard The ultimate PVR application that searches for and manages your TV shows Skip to content Advanced search Board index Change font size FAQ Register Login Information The requested topic so the episode not only gets placed in the right folder, but it wil also be renamed in a proper way, adding the episode title and leaving the other info. Things like this will happen at first. also, I'm running 4.7, so a root user login is appropriate.

clinton-hall added a commit that closed this issue Mar 5, 2014 clinton-hall

The maintainers have had a fix in their development branch since January, but they have not released it to their master branch yet (you'll have to ask them why not, because https://github.com/clinton-hall/nzbToMedia/issues/247 I'm having trouble getting the autoProcessTV.cfg edited. Logged unRaid 6.0b6, Norco 4224, E3-1240, 32GB, 33TB, Supermicro X9SCM-F-O, IBM M1015, Adaptec 1430sa, Supermicro SASLP-MV8, SeaSonic X750 loady Sr. Owner clinton-hall commented Jan 26, 2014 Ok, clearly I hadn't expected it to take that long...

Personal Open source Business Explore Sign up Sign in Pricing Blog Support Search GitHub This repository Watch 62 Star 485 Fork 145 clinton-hall/nzbToMedia Code Issues 224 Pull requests 0 Projects his comment is here So maybe we need to provide our own certificates like you say. Python 2.7.9 and your application maintainers are to blame, not SynoCommunity or any package. Sign in to comment Contact GitHub API Training Shop Blog About © 2016 GitHub, Inc.

Logged FreeMan Sr. I'll try and do this today. It looks like you're new here. http://whistlemedia.net/socket-error/socket-error-wsaewouldblock-the-socket-would-block.html Also, check if both sab and sickbeard plugins are running as user "nobody". « Last Edit: January 27, 2013, 09:54:52 PM by jowi » Logged [36TB UNRAID SERVER v5.0.6]Supermicro X9SCM-F •

Skip to content Ignore Learn more Please note that GitHub no longer supports old versions of Firefox. My guess is that something is not set properly in SB, but I don't know what - it all looks reasonable to me. Eldinnie commented Mar 22, 2015 At this moment Sickbeard has merged midgetspy/Sick-Beard#912 in their development branch wich at least fixes the problem for sickbeard.

Logged unRaid 6.0b6, Norco 4224, E3-1240, 32GB, 33TB, Supermicro X9SCM-F-O, IBM M1015, Adaptec 1430sa, Supermicro SASLP-MV8, SeaSonic X750 loady Sr.

SB is finding shows to download and passing them off to SAB. But, this is a custom script. See #1600 (comment). gitsf commented May 15, 2015 Did something else cause it to break again?

Will you handle the package update? Iuse NZBGET v12 from optware plus a git clone of NZBTOMEDIA but the option does not show up. Navigation [0] Message Index [#] Next page [*] Previous page Go to full version Lime Technology - unRAID Server Community Welcome, Guest. http://whistlemedia.net/socket-error/socket-error-10057-â-socket-is-not-connected.html Member Posts: 405 Re: SAB & SB almost working together « Reply #5 on: January 27, 2013, 07:27:48 PM » This is odd...The newest episode of Top Gear (UK) was downloaded

Member Posts: 377 Re: SB stopped working, not sure if problem is with UNraid or app « Reply #12 on: February 07, 2012, 11:41:20 AM » only a coupe of lines I don't have a /home/postprocess directory structure anywhere that I've been able to turn up.Based on your earlier suggestion (28 Jan), I changed the port to 8082, which is where SB What configurations would someone need to see in order to figure out what's going on and what I've missed?TIA Logged unRAID Pro 6.2.4MoBo: Gigabyte GA-F2A88XM-D3H | CPU: AMD A6-5400K Dual-Core 3.6 not a destinationunRAID Server Pro version: 6.1.9 daniel.boone Sr.

hooger: --- Quote from: mikezs on July 09, 2012, 01:40:48 PM ------ Quote from: hooger on July 09, 2012, 11:18:20 AM ------ Code: --- File "/usr/local/sickbeard/cherrypy/wsgiserver/__init__.py", line 1634, in start Howdy, Stranger! If you want to get involved, click one of these buttons! e.g.

If its wanted I could add the changelog back, just find it redundant--- End quote ---I'd like this if possible. SAB Post-processing.PNG (63.27 kB, 1029x786 - viewed 299 times.) SB Post-processing.PNG (37.2 kB, 979x738 - viewed 276 times.) autoProcessTV.cfg (0.07 kB - downloaded 64 times.) Logged unRAID Pro 6.2.4MoBo: Gigabyte GA-F2A88XM-D3H not a destinationunRAID Server Pro version: 6.1.9 daniel.boone Sr. SAB config.PNG (15.21 kB, 960x540 - viewed 295 times.) Logged unRAID Pro 6.2.4MoBo: Gigabyte GA-F2A88XM-D3H | CPU: AMD A6-5400K Dual-Core 3.6 GHzMemory: Corsair Vengeance LP 2 x 4GB PC1600 | PSU:

That portion is critical for proper routing to and from the internet. The reason is that on a slow device when Sickbeard is configured to copy not move the videofile, each videofile can easily take 10 min or more to copy. Im sorry i cant be of any more help than that. So i changed it back, and it now starts without any errors, but i still cant access the web side of it.

Member Posts: 377 Re: SB stopped working, not sure if problem is with UNraid or app « Reply #10 on: February 06, 2012, 12:09:26 PM » the gateway setting are the For you second suggestion to switch to custom I'm running into trouble, I removed Sickbeard and rebooted my NAS. Member Posts: 330 Re: SB stopped working, not sure if problem is with UNraid or app « Reply #7 on: February 04, 2012, 07:14:48 AM » Did you ever check ip